Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

SKLEP STACJONARNY JEST CZYNNY:

Newsletter:

Zapisz się do Newslettera, a otrzymasz jako pierwszy informacje o nowych produktach i akcjach specjalnych.

Facebook

pon. - pt. od godz. 9:00 do godz.18:00
sob. od godz. 10:00 do 14:00
Zadzwoń teraz: +48 731 274 270

Twój koszyk

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Promocje - 10% SUPER PRODUKTY - 20% KRÓTKI TERMIN WAŻNOŚCI:

ALEPIA Mydło Alep Premium z CZARNUSZKĄ 150 g

Dostępność: Mała -20%

23,99 zł 29,99 zł

ALEPIA Mydło Alep Premium z BŁOTEM

Dostępność: Mała -20%

23,99 zł 29,99 zł

ALEPIA Mydło Alep Premium 16% LAURIE

Dostępność: Mała -20%

23,99 zł 29,99 zł

ALEPIA Mydło Alep Premium z KOFFEINĄ 150 g

Dostępność: Mała -20%

23,99 zł 29,99 zł

ETJA OLEJ Z PESTEK DYNI 50ml

Nie wyświetlaj produktu

Cena brutto: 15,90

Cena netto: 12,93 zł

Charakterystyka:

 

ETJA OLEJ NATURALNY Z PESTEK DYNI BIO 50ml

DYNIA (Cucurbita)

Roślina jednoroczna pochodząca z rodziny dyniowatych należącej do rzędu dyniowców. Obejmuję ok. 20 gatunków. Gatunkiem typowym jest dynia zwyczajna. Łodyga wytwarza wąsy czepne i jest pnąca. Na łodygach rodzą się wielkie owoce, które mogą osiągać wagę nawet o 200 kg. W wewnątrz owocu znajdują się pestki , z których wytwarza się pełnowartościowy tłuszcz w postaci oleju.

OLEJ Z PESTEK DYNI BIO /Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil/

Olej zimno tłoczony, otrzymywany z wyłuskanych pestek dyni i oczyszczony w procesie sedymentacji. Zawiera około 80% nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy A, C, E i K, B1, B2, B6 oraz betakaroten. Olej ma działanie uelastyczniające, zapobiega powstawaniu rozstępów. Dzięki dużej zawartości potasu ma działanie rozjaśniające blizny i przebarwienia. Doskonały do każdego rodzaju skóry, szczególnie dla cery dojrzałej.

SPOSÓB UŻYCIA

  • doskonały dodatek (10-20%) do produktów kosmetycznych (kremy, balsamy).

  • jako wzbogacający dodatek uelastyczniająco-rozświetlający do innych olejów nośnikowych (20%)

  • masaż uelastyczniający - dodatek do oliwek lub innych olejów nośnikowych w proporcji 1:2

  • kąpiel regenerująco-wygładzająca.

  • baza do peelingów

  • stosować bezpośrednio na miejsca mocno spękane (łokcie, kolana, pięty)

Olej z pestek dyni BIO firmy Etja, jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.


 

02028
Towar
23 (23%)
szt.
Oleje kosmetyczne
5908310446424
Witryna stworzona na platformie